LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI PESTE 190 LEI

Fiole Apielixir
Arii terapeutice

Vitamina C

Vitamina C este recunoscută pentru multiplele beneficii pe care le are pentru organism. Ea este solubilă în apă, ceea ce înseamnă că organismul nu o poate stoca în mod eficient și trebuie să o primească zilnic din alimente sau suplimente. Este important ca organismul să primească vitamina C din sursă naturală pentru un efect cât mai benefic. Spre exemplu, fructele de acerola sau măceșele sunt deseori utilizate ca suplimente sau ca ingrediente în produsele alimentare pentru a furniza acest nutrient într-o formă naturală și ușor asimilabilă.;

Denumire științifica: acidul ascorbic.

Beneficii pentru sănătate

Susține imunitatea:  Principalul beneficiu al vitaminei C este sprijinirea funcționării normale a sistemului imunitar, ajutând organismul să lupte împotriva infecțiilor și a bolilor.
Are efecte antioxidante puternice:  Vitamina C naturală este un antioxidant eficient, care ajută la neutralizarea radicalilor liberi din organism, protejând astfel celulele împotriva stresului oxidativ și a deteriorării.
Menține sănătatea pielii:  Vitamina C este esențială pentru producția de colagen, o proteină care susține structura pielii și ajută la menținerea sănătății acesteia. Consumul adecvat de vitamina C poate ajuta la reducerea ridurilor și la menținerea unei pielii sănătoase și strălucitoare.
Îmbunătățește absorbția fierului:  Vitamina C îmbunătățește absorbția fierului din alimente, ajutând la prevenirea sau tratarea anemiei feriprive.
Susține sănătatea ochilor:  Vitamina C poate contribui la menținerea sănătății ochilor și la reducerea riscului de afecțiuni oculare degenerative, cum ar fi cataracta și degenerescența maculară.

Forme de prezentare și administrare

Vitamina C este disponibilă în diverse forme, de la tablete și capsule, ce pot fi ingerate cu apă, la pulbere, tablete efervescente sau picături. Administrarea vitaminei C se va face în funcție de modalitatea de prezentare și de indicațiile producătorului.

Contraindicații

&IcircExistă și câteva contraindicații pentru vitamina C. Persoanele predispuse la formarea calculilor renali sau cele cu sensibilitate la vitamina C ar trebui să evite consumul excesiv de vitamina C. Vitamina C poate interacționa cu unele medicamente, inclusiv cu anumite antibiotice, medicamente pentru reducerea acidității stomacului și medicamente pentru controlul tensiunii arteriale..

Surse de referință
https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-1001/vitamin-c-ascorbic-acid
https://ods.od.nih.gov/factsheets/VitaminC-HealthProfessional/
https://ods.od.nih.gov/pdf/factsheets/VitaminC-Consumer.pdf




PRODUSE CE CONȚIN VITAMINA C

Newsletter - Bee
ABONEAZĂ-TE LA BEESLETTER

Ca să afli de la noi cele mai recente știri și promoții

Newsletter - Phone
CONTACT

Luni - Vineri: 09:00 până la 16:30

+40 (756) 118 289 contact@apicola.ro