LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI PESTE 190 LEI

Fiole
Arii terapeutice

Miere

Mierea românească este un aliment natural extrem de valoros, apreciat atât pentru gustul său dulce și aroma bogată, cât și pentru beneficiile sale impresionante pentru sănătate.;

Beneficii pentru sănătate

Sursă naturală de energie: Mierea 100% naturală este bogată în carbohidrați simpli, cum ar fi glucoza și fructoza, care sunt absorbite rapid în sânge și oferă o sursă imediată de energie.

Proprietăți antioxidante: Mierea are în componența ei antioxidanți puternici care ajută la combaterea stresului oxidativ și la protejarea celulelor împotriva acțiunii radicalilor liberi.

Susține sistemul imunitar: Unul dintre cele mai importante beneficii ale mierii este stimularea sistemului imunitar. Datorită proprietăților sale antibacteriene, antivirale și antifungice, mierea poate ajuta la întărirea sistemului imunitar și la protejarea organismului împotriva infecțiilor și bolilor.

Proprietăți antiinflamatorii: Studiile au arătat faptul că un consum regulat de miere poate ajuta la reducerea inflamației din organism.

Menținerea sănătății digestive: Mierea are efecte benefice asupra sănătății tractului digestiv, ajutând la vindecarea și protejarea mucoasei stomacului și intestinelor și la prevenirea unor probleme precum ulcerul gastric și sindromul de intestin iritabil.

Forme de prezentare și administrare

 Mierea se găsește într-o formă lichidă. Este mierea care a fost extrasă din faguri și apoi filtrată pentru a îndepărta particulele de ceară și alte impurități. Mai putem vorbi și de fagure de miere, acesta fiind un mod rustic și natural de a prezenta mierea. Practic, fagurii de ceară în care albinele au depozitat mierea sunt păstrați intacți și comercializați în acest mod.
Mierea poate fi consumată ca atare, adăugată în diverse preparate dulci sau în băuturi.

Contraindicații

Există și câteva contraindicații pentru miere care ar trebui luate în considerare. Persoanele cu alergie la produsele apicole, ar trebui să evite consumul de miere sau să fie extrem de precaute. Este recomandat consumul cu moderație și de către persoanele care suferă de diabet zaharat. Mierea nu este indicată pentru copiii sub vârsta de 1 an. span>

Surse de referință
https://www.healthline.com/nutrition/benefits-of-honey
https://www.healthline.com/nutrition/is-honey-good-for-you
https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-738/honey

 

PRODUSE CE CONȚIN MIERE

Newsletter - Bee
ABONEAZĂ-TE LA BEESLETTER

Ca să afli de la noi cele mai recente știri și promoții

Newsletter - Phone
CONTACT

Luni - Vineri: 09:00 până la 16:30

+40 (756) 118 289 contact@apicola.ro