LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI PESTE 190 LEI

Fiole
Arii terapeutice

Laptisor de matca
Lactium

 Lactium este o proteină hidrolizată din lapte care conține  decapeptide bioactive cu proprietăți calmante. Această peptidă, numită și α-casozepină, este produsă din proteina laptelui de vacă datorită hidrolizei triptice.
Hidrolizatul de alfa-cazeină (hidrolizat de αs1-cazeină) se pare că este implicat în scăderea nivelului de cortizol seric, îmbunătățirea calității și eficienței somnului, scăderea anxietății și oboselii generale și reducerea simptomelor induse de stres legate de digestie, probleme intelectuale, emoționale și sociale

Denumire științifică: α-casozepină.

Beneficii pentru sănătate

Insomnie: Lactium poate fi folosit în probleme de somn, Compusul din lapte despre care se crede că este responsabil pentru efectele calmante sau anxiolitice este un hidrolizat de αS1-cazeină, peptida bioactivă α-casozepină.
Managementul stresului: Eficacitatea sa împotriva managementului stresului a fost susținută de diverse studii științifice, care demonstrează legarea sa selectivă de receptorii GABA care calmează anxietatea, având efecte anxiolitice.
Acnee vulgaris: Lactium combinat cu o îngrijire corespunzătoare a pielii poate reduce severitatea acneei și numărul de leziuni datorate acneei prin reducerea stresului, îmbunătățind calitatea vieții persoanelor cu acnee vulgară.
Alte afecțiuni ale pielii: Lactium poate fi un bun adjuvant în diverse alte afecțiuni ale pielii provocate de stres precum psoriazis, dermatită atopică, alopecie, urticarie, vitiligo și multe altele.

 

Forme de prezentare și administrare

Lactium se găsește în compoziția diverselor suplimente alimentare sub formă de capsule sau fiole, care trebuie consumate în conformitate cu recomandările și indicațiile din prospect. 
Administrare Lactium

Ca ingredient natural, Lactium poate fi folosit în siguranță de către întreaga familie, fie dimineața, fie seara. Este un non-sedativ și nu afectează capacitatea cognitivă a persoanelor. 

Contraindicații

Nu are efecte secundare și nu creează dependență. Aprobat de numeroase autorități de reglementare din întreaga lume, este produs după specificații stricte.span>

Surse de referință
1. Role of Lactium™ in Psychodermatology: The CERTAIN Trial# on Patients with Acne Vulgaris (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9095396/)
2 .Exploring the Effect of Lactium™ and Zizyphus Complex on Sleep Quality: A Double-Blind, Randomized Placebo-Controlled Trial ( https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5331585/)
3. SOLUCIONES NATURALES PARA PROBLEMAS DEL SXXI:  STRÉS, INSOMNIO Y MEMORIA (https://www.cofalicante.com/)
4. Lactium significantly reduces stress-related symptoms ( https://nutraceuticalbusinessreview.com/lactium-significantly-reduces-stress-related-symptoms-176627)
5. Lactium: Ingrediente natural sin efectos secundarios ( https://www.lactium.com/what-is-lactium/lactium-side-effects/)
6. What is Lactium? ( https://www.lactium.com/what-is-lactium/frequently-asked-questions/)
7. Lactium: A Novel Drug for Psychocutaneous Skin Disorders ( https://brieflands.com/articles/jssc-111116)

PRODUSE CE CONȚIN LACTIUM

Newsletter - Bee
ABONEAZĂ-TE LA BEESLETTER

Ca să afli de la noi cele mai recente știri și promoții

Newsletter - Phone
CONTACT

Luni - Vineri: 09:00 până la 16:30

+40 (756) 118 289 contact@apicola.ro