LIVRARE GRATUITĂ LA COMENZI PESTE 190 LEI

Fiole
Arii terapeutice

thumbnail ingredient
Acerola
Acerola este o sursă de vitamina C naturală, extrasă din mici fructe tropicale de culoare roșie, cu un gust dulce-acrișor. Acerola a fost folosită în medicina populară pentru proprietățile sale antioxidante și imunostimulatoare, iar în prezent o regăsim în multe suplimente, dar și alimente
CITEȘTE MAI MULT
Read More
31.07.2024 14:12 By cristina toma Extracte din plante
Armurariu
Armurariul este o plantă perenă, originară din regiunea mediteraneeană, apreciată pentru fructele sale care conțin multe substanțe active (silimarină și silibină) benefice pentru sănătate. Armurariul este utilizat de mult timp în medicina tradițională pentru diverse afecțiuni, în special pentru sprijinirea sănătății ficatului
CITEȘTE MAI MULT
Read More
31.07.2024 14:05 By cristina toma Extracte din plante
Echinacea
Echinacea este o plantă perenă cunoscută pentru proprietățile sale medicinale, fiind utilizată pe scară largă în medicina tradițională și modernă pentru stimularea sistemului imunitar
CITEȘTE MAI MULT
Read More
31.07.2024 13:53 By cristina toma Extracte din plante
Floarea Pasiunii
Floarea pasiunii (Passiflora incarnata Linnaeus) este o plantă cățărătoare cu flori albe și violete, ce face parte din familia de plante Passifloraceae din care fac parte 520 de specii. Originară din sud-estul Statelor Unite și din America Centrală și de Sud, aceasta a fost folosită de către nativii americani pentru a trata afecțiuni precum furuncule, răni, dureri de urechi, probleme hepatice etc
CITEȘTE MAI MULT
Read More
31.07.2024 13:26 By cristina toma Extracte din plante
Ginkgo Biloba
Ginkgo Biloba este un arbore originar din China, recunoscut pentru utilizarea sa în medicina tradițională. Frunzele sale au beneficii importante pentru sănătatea creierului și a circulației sângelui, contribuind în acest fel la îmbunătățirea memoriei și concentrării.
CITEȘTE MAI MULT
Read More
31.07.2024 13:14 By cristina toma Extracte din plante
Ginseng coreean
Ginsengul coreean este una dintre cele mai cunoscute și valorificate plante din medicina tradițională asiatică, având multiple beneficii pentru sănătate.
CITEȘTE MAI MULT
Read More
31.07.2024 13:04 By cristina toma Extracte din plante
Ginseng Siberian
Ginsengul siberian este o plantă bogată în antioxidanți, cu multiple beneficii pentru sănătate, fiind utilizată de secole în medicina tradițională pentru capacitatea sa de a spori rezistența și de a promova starea de bine fizică și mentală.
CITEȘTE MAI MULT
Read More
31.07.2024 12:57 By cristina toma Extracte din plante
Mac Californian
Macul californian este o plantă erbacee anuală sau perenă apreciată pentru frumusețea sa vibrantă (fiind folosit deseori în grădinile ornamentale), dar mai ales pentru proprietățile sale medicinale.
CITEȘTE MAI MULT
Read More
31.07.2024 11:50 By cristina toma Extracte din plante
Nalba de pădure
Nalba de pădure este o plantă perenă apreciată în medicina tradițională pentru proprietățile sale emoliente și aniinflamatoare. În plus, datorită frumuseții florilor sale, este adesea cultivată pentru efectul său ornamental.
CITEȘTE MAI MULT
Read More
31.07.2024 11:08 By cristina toma Extracte din plante
Pătlagina
Pătlagina este deseori privită ca o buruiană (pentru că se găsește de regulă pe marginea drumului sau terenuri virane), însă ea este folosită cu succes în medicina tradițională pentru proprietățile și beneficiile pe care le are.
CITEȘTE MAI MULT
Read More
31.07.2024 10:46 By cristina toma Extracte din plante